

Over
Mooi Zeist is dinsdag tot en met zondag geopend van 17.00 uur tot 21.30 uur (keuken). Naast de traditionele Indische rijsttafel is er binnen Mooi Zeist veel aandacht voor nieuwe culinaire ontwikkelingen en serviceverbetering. Sinds 2014 is het restaurant bijvoorbeeld een trouw locatie. In het zomerseizoen is er iedere zondagmiddag een loungeterras met hapje, cocktails en andere feestelijke drankjes. Vaak is er dan een live DJ die het terras overspoelt met heerlijke lazy-Sunday-lounge muziek. Een ideale plek om met alle facetten van het vakgebied kennis te maken en belangrijke horeca-ervaring op te doen.Vorig jaar heeft Mooi Zeist kaart uitgebreid met een aantal nieuwe gerechten met de uitstraling van de Franse keuken maar die volledig geïnspireerd zijn op de Indische keuken. Mooi Zeist heeft eigenlijk een eenvoudige ingreep gedaan, door af te stappen van Indonesisch eten in rijsttafelvorm. Gasten kunnen nu kiezen voor gerechten die op een bord worden gepresenteerd. Hierdoor heeft het Indonesische eten een totaal andere visuele beleving, terwijl smaak en geur hetzelfde zijn gebleven. De verandering is het gevolg van onze samenwerking met chef-kok Arjuna. We hebben de roots van Arjuna wakker geschud, hij is Indonesisch maar werkte in de Franse keuken. Nu heeft hij zich de Indonesische keuken eigen gemaakt met alle ingrediënten, smaken, geuren en urenlange kookprocessen om alle smaken volledig te onthullen. Arjuna is een kok die uitstraling heeft, hij laat ons zien hoe je vanuit de basis steeds verder kunt gaan en het stoffige imago van de Indonesische keuken kunt afschudden.
0 vacature(s) bij Indisch Restaurant Mooi Zeist
Het bedrijf heeft geen vacatures