Restaurant de poort van Megen

Over

  • Bij De Poort van Megen worden bijzondere gerechten van over de hele wereld geserveerd, veelal met een verrassende twist. Alles wordt zo veel mogelijk vers bereid in eigen keuken, en dat proef je. Eigen fonds en bouillons worden getrokken. Maar ook de marinades, waardoor een heerlijke smaken ontstaan, en vakkundig afgelakt vlees: de gerechten van De Poort zijn echt anders dan anders. Middelpunt van de keuken is de lavastenengrill, waarmee niet alleen vlees, maar ook groenten, aardappelen en vis word bereid. In combinatie met de Roner, waarin sous-vide gekookt wordt, kun je dan met recht spreken van ‘slow food’: bij sommige gerechten duurt het wel 24 uur tot de optimale garing en malsheid bereikt zijn!
  • Informatie Leren & WerkenDe Poort van Megen staat open om te leren. We zijn een erkend leerbedrijf omdat Thea en ik de ervaring delen die nodig is voor het opleiden en het omgaan met stagiaires/leerlingen. Daarnaast is er een ambitieus team die voor elkaar door het vuur gaat. De ervaren krachten naast Luuk en Thea hebben de ambitie om na de zomer hun leermeesterschap te halen zodat De Poort van Megen de nieuwe lichting horeca strijders wil gaan opleiden. Luuk (eigenaar/chef) heeft bijna 15 jaar ervaring in het opleiden van stagaires/leerlingen en Thea (hoofdbediening) draait al 30 jaar mee in het vak.

2 vacature(s) bij Restaurant de poort van Megen

Medewerker bediening

Restaurant de poort van Megen

Megen

Zelfstandigwerkend kok

Restaurant de poort van Megen

Megen
Dringend