The Box Company

Over

The Box Company B.V. in Breda verzorgt originele teambuilding activiteiten op iedere gewenste locatie voor grote groepen (100 tot 2000) waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving. Daarnaast hebben wij met onze nieuwe en succesvolle concepten “Remote Teambuilding” en “Plug and Play” online, hybride en fysieke varianten ontwikkelt voor teams van multinationals die op grote afstand van elkaar werken en teams die zonder begeleiding zelfstandig onze spellen willen spelen.

KOM STAGE LOPEN BIJ THE BOX COMPANY!
Jij zoekt een uitdagende stage. Eén waar je in een bedrijf meedraait en veel kunt leren op allerlei gebieden in de evenementenbranche. Je bent op zoek naar een plek waar je jezelf sterk kan ontwikkelen. Wat dacht je dan van een stage bij The Box Company? Check snel de rest van deze vacature en solliciteer direct!

SCHOOLOPDRACHT
Je stageopdracht kan uiteenlopen van het ontwikkelen van nieuwe en (duurzame) concepten en/of activiteiten tot het opstellen van een social media- of marketingplan en het doen van een marktonderzoek. We staan ook altijd open voor eigen initiatieven met betrekking tot een onderzoek of schoolopdracht.

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT?
Je werkt in ons kantoor in het centrum van Breda samen met een jong (gemiddeld 28,8
jaar) en enthousiast team, waarmee wij zorg dragen voor onvergetelijke evenementen voor
kleine tot zeer grote groepen mensen. Elke maandag wordt de week geopend en worden de werkzaamheden van de komende week samen besproken. Vrijdags sluiten we de week af met een evaluatie en een welverdiende borrel!

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden en begeleiden van verschillende evenementen door heel Nederland. Het is natuurlijk jouw taak om voor vrolijke gezichten te zorgen aan het einde van elk evenement. Het bezorgen van een onvergetelijke dag staat bij ons centraal. Daarnaast kan het zijn dat je ons helpt met het creëren van content voor onze social media pagina’s of ons bij de acquisitie, accountmanagement en sales helpt. Je wordt volwaardig onderdeel van onze organisatie én je houdt je bezig met de verdere ontwikkeling binnen ons bedrijf.

Via het SBB zijn wij erkend voor een grote verscheidenheid aan opleidingen en wij begeleiden studenten al vele jaren. Van Economische en Administratieve opleidingen, tot studies gericht op Marketing, Sales en Hospitality, en van Media studies tot opleidingen in het Toerisme en Recreatie. Mocht jouw opleiding er niet tussen staan, maar ben je toch enthousiast geworden over The Box Company en deze vacature? Solliciteer en we kunnen altijd kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

WAT WIJ VRAGEN
Je volgt een MBO opleiding;
Je hebt ambitie om te leren, te groeien en te ontwikkelen;
Je bent gemotiveerd en je wilt je inzetten voor het bedrijf;
Je bent flexibel inzetbaar;
Je neemt je verantwoordelijkheid voor de gegeven taken en bent proactief;
Je kunt goed onder druk presteren en denkt in kansen en oplossingen;
Je bent sociaal en communicatief sterk.

WAT WIJ BIEDEN
Een uitdagende stage;
Persoonlijke begeleiding gebaseerd op jouw eigen leerdoelen;
De mogelijkheid om te beginnen wanneer jij wil;
Een stagevergoeding van € 300,- per maand op fulltime basis;
Een fijne werksfeer en gezellige collega’s;
Alle mogelijkheid om een eigen invulling te geven aan jouw stage(opdracht);
Leuke extra’s, zoals vrijmibo’s en teamuitjes;
De mogelijkheid tot een leuke (bij)baan.

CONTACT
Heb je interesse of wil je gewoon wat meer weten over deze te gekke stage? Stuur dan snel een mailtje naar roos@theboxcompany.nl t.a.v. Roos Kievits of bel naar 073-2032124.

3 vacature(s) bij The Box Company

Kom stage lopen bij The Box Company (HBO afstuderen)

The Box Company

Breda

Kom stage lopen bij The Box Company (HBO)

The Box Company

Breda

MBO Stage Marketing-Events-Leisure-Junior account manager-Social Media-Detailhandel-Groothandel

The Box Company

Breda