Neeskens

Over

Ben jij op zoek naar een stageplek waar je echt iets leert? Kom dan stage lopen bij ons, op het Salland 5 in Beverwijk! Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in car audio en zijn onder andere exclusief distributeur van merken zoals JBL en ons eigen merk N-gear. Ook werken we met merken zoals Pioneer DJ.

Bij ons krijg je niet zomaar een stage. We geven je de kans om echt onderdeel te worden van ons team. Je werkt mee aan projecten en krijgt verantwoordelijkheden die passen bij je talenten. Of je nu geïnteresseerd bent in marketing, logistiek, techniek, of e-commerce, wij hebben altijd een plek waar je jouw skills verder kunt ontwikkelen.

Wat bieden wij:

  • Een informele werksfeer waar je veel kunt leren
  • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng
  • Begeleiding van professionals die klaarstaan om je te helpen groeien
  • Mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf

Wat verwachten wij van jou? Dat je leergierig bent, niet bang om vragen te stellen en dat je het beste uit jezelf wilt halen. Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevolle toevoeging aan ons team.

Klinkt dit als de perfecte stageplek voor jou? Neem dan contact met ons op en wie weet werk jij binnenkort mee aan de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van car audio!

   

6 vacature(s) bij Neeskens

Stagiair Teamleider Magazijn

Neeskens

Beverwijk
€5 - €13

Stagiair Administratief Medewerker

Neeskens

Beverwijk
€5 - €13

Stagiair Grafisch Vormgever

Neeskens

Beverwijk
€5 - €13

Stagiair E-commerce Specialist

Neeskens

Beverwijk
€5 - €13

Stagiair Magazijnmedewerker

Neeskens

Beverwijk
€5 - €13
Dringend

Stagiair Buitendienst Medewerker

Neeskens

Beverwijk
€5 - €13