Bon Beune Catering. (Conservatorium Enschede)

Over

Beste Stagiaire. Mijn naam is Jasper Beune.

Ik ben een kok in hart en nieren en ben nu zo'n 25 jaar kok waarvan een jaartje of 15 ook leermeester. Ik heb over de hele wereld gewerkt en ook in veel verschillende soorten restaurants (bistro's, cafes, fine dining, foodtruck, resorts, cruises etc)!

Sinds 2 jaar beheer ik de kantine in het Conservatorium in Enschede. Iets wat ik 10 jaar geleden nooit had verwacht toen ik mijn eigen foodtruck nog had! Dat dit zo leuk zou zijn had ik ook nooit verwacht, maar na 2 jaar heb ik het nog steeds reuze naar mijn zin. Dit tot tegenstelling in veel horecazaken waar ik maar een jaartje heb gewerkt/stage liep. Het niveau is dus ook niet zoals het is op een normale school maar ik probeer alles zo vers, gezond, lekker mogelijk te maken. Back to basics. Ik zou het leuk vinden om hier de juiste personen op te lijden en klaar te stomen voor het grote werk in de horeca. 

Lijkt het je dus leuk om in een kantine/restaurant. te werkenin de leukste school van Nederland dan kan je hier veel beginners ervaring op doen met alle basis technieken die je nodig hebt. De tijden zijn gunstig, de werkdruk ook en de sfeer is top. Het ideale bedrijf om je loopbaan te beginnen lijkt me!

Mocht je interesse hebben mail of bel me maar.

1 vacature(s) bij Bon Beune Catering. (Conservatorium Enschede)

Leerling/stagiaire.

Bon Beune Catering. (Conservatorium Enschede)

Enschede